7ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Πάντα πρώτα η παιδεία

ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
 
 

Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

robotics lab

Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Πρόγραμμα ER4STEM (Educational Robotics for STEM)

er4stem

Πιστοποίηση Ψηφιακής Ασφάλειας του Σχολείου μας

Συμμετοχή και 8η θέση στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής στην Ινδία

image7

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2015-16

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των μεταθέσεων κατά το σχολικό έτος 2015-2016, κ α λ ε ί τους εκπαιδευτικούς Β/θμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις ακόλουθες κατηγορίες μεταθέσεων:

α) γενικές από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης,
β) σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ,
γ) στα Μουσικά Σχολεία,
δ) στα Καλλιτεχνικά Σχολεία και
δ) στα σχολεία Διαπολιτισμικής εκπαίδευσης,
ε) αμοιβαίες από περιοχή σε περιοχή

Οι αιτήσεις υποβάλλονται, από 09-12-2015 έως 31-12-2015, στις Διευθύνσεις Δ.Ε. στην αρμοδιότητα των οποίων υπάγονται τα σχολεία στα οποία ανήκουν οι εκπαιδευτικοί οργανικά ή έχουν τοποθετηθεί προσωρινά. Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.

Ακολουθεί η εγκύκλιος και τα έντυπα μεταθέσεων:

 

Διαβάστε περισσότερα: Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2015-16

10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής

H Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.) και το Παράρτημα Π.Ε.ΚΑ.Π. Πελοποννήσου διοργανώνουν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών και Τμήμα Κοινωνικής & Εκπαιδευτικής Πολιτικής) και το Τ.Ε.Ι, Πελοποννήσου (Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής) το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής. Πιο αναλυτικά:

 

 

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

afisa eepekΗ Συντονιστική και η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα 23, 24 και 25 Οκτωβρίου 2015, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων (Αρ. Πρωτ.: 11107/Δ2/22-01-2015), καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, καθώς και Εκπαιδευτές Ενηλίκων αλλά και φοιτητές να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου μας (περισσότερες πληροφορίες στο δικτυακό τόπο: synedrio.eepek.gr και επικοινωνία στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Σκοπός του συνεδρίου είναι να προωθήσει το γόνιμο και δημιουργικό διάλογο μέσα στην εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και να θέσει τις βάσεις ευρύτερων προβληματισμών αναφορικά με την υιοθέτηση οποιασδήποτε μορφής εκπαιδευτικής καινοτομίας που έχει σχέση, είτε με τη διδασκαλία και τη μάθηση σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, είτε με κάθε άλλη πτυχή της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της σχολικής ζωής.

Διαβάστε περισσότερα: 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

32ο Συνέδριο Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

maths 19Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία διοργανώνει το 32ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας με θέμα: «Η Δύναμη των Μαθηματικών κινητήριος μοχλός της επιστημονικής έρευνας και της εξελικτικής πορείας του πολιτισμού μας».

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Καστοριά στις 30, 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2015 και μπορούν να συμμετάσχουν, εφόσον το επιθυμούν:

Πρόσκληση σε Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα "Απόδοση ασκούμενων, αθλητών, πρωταθλητών"

fysiki agogiH Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Απόδοση ασκουμένων, αθλητών, πρωταθλητών».
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 8, 9 και 10 Μαΐου 2015 στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις της Σχολής (Εθνικής Αντίστασης 41, Δάφνη). Το συνέδριο μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης κλάδου ΠΕ11, χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.tefaacongress.gr .

18ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Η Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος (ΕΓΒΕ) διοργανώνει το 18ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 27, 28 και 29 Μαρτίου 2015 στη Θεσσαλονίκη, στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Αγίου Δημητρίου και 3ης Σεπτεμβρίου).

Το συνέδριο μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης κλάδου ΠΕ11,  χωρίς δαπάνη για το δημόσιο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.egve.gr

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής

Η  Πανελλήνια  Ένωση  Καθηγητών  Πληροφορικής  (Π.Ε.ΚΑ.Π.)  και  το  Παράρτημα  Π.Ε.ΚΑ.Π.  Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (Παιδαγωγική Σχολή και Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών), το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας (Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας) και την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. (Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας) το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής με θέμα: «Η Πληροφορική στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ? Καινοτόμες Παιδαγωγικές Πρακτικές»

Το συνέδριο θα διεξαχθεί από 24 έως 26 Απριλίου 2015 στην πόλη της Καστοριάς και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Διαβάστε περισσότερα: 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής

Ετήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων

Ο Σοφοκλής (496-406 π.Χ.), από τους μεγαλύτερους τραγικούς ποιητές της Αρχαίας Ελλάδας, είναι ο κατεξοχήν εκπρόσωπος του αθηναϊκού κλασικού ιδεώδους, που ανέδειξε την τραγωδία σε ύψιστο βαθμό αρμονικής τελειότητας. Ως δραματικός ποιητής συνεχίζει και τελειοποιεί  το ελληνικό δράμα, όπως το συνέλαβε και το ολοκλήρωσε ο Αισχύλος. Με τις τραγωδίες του, από τις οποίες διασώθηκαν μόνο εφτά, αποκαλύπτει το ηθικό μεγαλείο της ανθρώπινης φύσης και η δραματική τέχνη, με το μελίρρυτον ύφος και την απόλυτη ψυχολογική ακρίβεια, φτάνει στο απόγειό της. Οι τραγωδίες του, με χαρακτήρα ανθρωποκεντρικό, είναι διαχρονικές και επίκαιρες σε κάθε εποχή.

Διαβάστε περισσότερα: Ετήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικής Ψυχολογίας

To Τμήμα Ψυχολογίας και το Κέντρο Έρευνας και Εφαρμογών Σχολικής Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικής Ψυχολογίας σε συνεργασία με τον Κλάδο Σχολικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, 19-22 Νοεμβρίου, 2015. Στόχος του Συνεδρίου είναι να προσεγγίσει σφαιρικά τις σύγχρονες τάσεις της Σχολικής Ψυχολογίας με ιδιαίτερη έμφαση στη διασύνδεση θεωρίας, έρευνας, εκπαίδευσης και πρακτικών εφαρμογών στο σχολικό πλαίσιο, στην πρόληψη και την έγκαιρη παρέμβαση, στη διεπιστημονική συνεργασία και στη διασύνδεση σχολείων, φορέων και πανεπιστημίων για την παροχή σχολικών ψυχολογικών υπηρεσιών. Επιπλέον, το Συνέδριο αυτό φιλοδοξεί να αναδείξει καλές πρακτικές αξιολόγησης και παρέμβασης στο μαθησιακό και ψυχοκοινωνικό τομέα, προγράμματα πρόληψης και παρέμβασης στη σχολική κοινότητα και διασύνδεσης σχολείων, πανεπιστημίων και φορέων.

Το συνέδριο απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας, ειδικούς παιδαγωγούς που εργάζονται σε σχολεία φορείς ψυχοδιαγνωστικής αξιολόγησης και παρέμβασης, μέλη ΔΕΠ, στελέχη εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς, καθώς και προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Πρόσκληση σε σεμινάριο (γνωρίζω την e-class) για τους εκπαιδευτικούς ΓΕ.Λ & ΕΠΑ.Λ του νομού Τρικάλων, που διδάσκουν Φυσικές επιστήμες

Η Σχολική Σύμβουλος Φυσικών Επιστημών κα Κόζυβα Πασχαλίνα καλεί τους καθηγητές φυσικών επιστημών, να παρακολουθήσουν το συνάδελφο Μιχάλη Χατζηδάκη ? Φυσικό του 3ου ΓΕΛ Τρικάλων να παρουσιάζει τη λειτουργία και δημιουργία  των e- class, στη διδασκαλία των Φ.Ε.

H παρουσίαση θα γίνει στο 3ο ΓΕΛ Τρικάλων (Οδυσσέας Ελύτης), την Πέμπτη 02/04/2015 και ώρα 11.30.

Πρόσκληση προς τους καθηγητές και τις καθηγήτριες ΠΕ04 των Γενικών Λυκείων - ΕΠΑΛ

anakoinosiΠροσκαλούνται οι  συνάδελφοι/σες ΠΕ04, οι οποίοι/ες διδάσκουν Φυσική γενικής παιδείας στη Β΄ και Γ΄ λυκείου , στο Ε.Κ.Φ.Ε Τρικάλων την Πέμπτη 19?3?2015 και ώρα 11.30.

Το θέμα της ημερίδας είναι:"Παρουσίαση και υλοποίηση σεναρίου διδασκαλίας με τη χρήση ΤΠΕ, στα γνωστικά αντικείμενα: Ενέργεια του ηλεκτρονίου στο άτομο του υδρογόνου ? διακριτές ενεργειακές στάθμες".

Πρόσκληση σε εργαστήριο "Σχεδιάζοντας τη διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών" για τους ΠΕ04 ΓΕΛ & ΕΠΑΛ του νομού Τρικάλων

anakoinosi

Η Σχολική Σύμβουλος κα Κόζυβα Πασχαλίνα, ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ04 ότι θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο  για το σχεδιασμό της διδασκαλίας των Φ.Ε, στην τάξη.

Το εργαστήριο θα γίνει στο ΕΚΦΕ  Τρικάλων σε δύο διαδοχικές συναντήσεις: 19 /02/2015 & 26/02/2015 και θα έχει διάρκεια από 11.00 έως 14.00.

Καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ04 να συμμετάσχουν.

1η Ανακοίνωση Σεμιναρίου Μαθηματικής Παιδείας με θέμα: Για μια διερευνητική τάξη μαθηματικών από την οπτική της Ευκλείδειας και της Αναλυτικής Γεωμετρίας

seminario mathimatikis paideiasΤο σεμινάριο απευθύνεται στους καθηγητές που διδάσκουν Μαθηματικά στα Γυμνάσια και Λύκεια των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας, θα είναι διάρκειας 20 ωρών, και θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο Φεβρουαρίου ? Μαρτίου 2015.

Το σεμινάριο διαρθρώνεται σε δύο μέρη: στο πρώτο μέρος περιλαμβάνονται διαλέξεις θεωρητικού ενδιαφέροντος από τις γνωστικές περιοχές της Ευκλείδειας και της Αναλυτικής Γεωμετρίας, ενώ το δεύτερο μέρος εστιάζεται στην ανάπτυξη πειραματικών διδασκαλιών σε τάξεις σχολείων, τις οποίες θα παρακολουθήσουν καθηγητές από διάφορα σχολεία των δύο νομών. Με τη λήξη καθεμιάς των διδασκαλιών αυτών θα ακολουθεί διεξοδική συζήτηση με στόχο την ανάλυση της διδασκαλίας και την ανάδειξη καλών διδακτικών.

Ευελπιστούμε ότι διαμέσου των πειραματικών διδασκαλιών θα διευκρινισθούν ? σε θεωρητικό αλλά κυρίως και σε πρακτικό επίπεδο? οι όροι και οι προϋποθέσεις που οριοθετούν μια διερευνητική τάξη μαθηματικών. Θα προσδιορισθούν οι απαιτήσεις της οργάνωσης, της καθοδήγησης και του συντονισμού μιας τέτοιας τάξης, που σκοπεύει να ενισχύσει τη γόνιμη μαθηματική παρατηρητικότητα και τη δημιουργική σκέψη των μαθητών ?η οποία είναι, τελικά, και το ποιοτικό ζητούμενο της μαθηματικής εκπαίδευσης.

Σημειώνουμε ότι οι δραστηριότητες του πρώτου μέρους (διαλέξεις) προφανώς θα είναι ανοικτές προς την ευρύτερη μαθηματική κοινότητα και θα πραγματοποιηθούν εκτός της ζώνης λειτουργίας των σχολείων (Σάββατα), ενώ οι πειραματικές διδασκαλίες, για εντελώς προφανείς λόγους, θα πραγματοποιηθούν εντός της ζώνης του σχολικού προγράμματος.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι έως αυτή τη στιγμή έχουν προγραμματισθεί τρεις διαλέξεις (η πρώτη στις 14/02, η δεύτερη στις 28/02 και η τρίτη στις 14/03), και βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η προετοιμασία 7 πειραματικών διδασκαλιών.

Δημήτρης Ντρίζος
Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών
Τρικάλων και Καρδίτσας
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οργάνωση επιμορφωτικού εργαστηρίου - Δηλώσεις συμμετοχής εκπαιδευτικών ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04

anakoinosiΗ Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Τρικάλων σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04 του ν. Τρικάλων και με την ομότιμη καθηγήτρια Γλωσσολογίας του Α.Π.Θ κ. Άννα Αναστασιάδη ? Συμεωνίδη θα οργανώσει - στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius Regio - επιμορφωτικό εργαστήριο με θέμα: «Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ».

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 από τις 9.30 π.μ. έως τις 17.00 μ.μ. στην αίθουσα προβολών του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων (Κονδύλη τέρμα) .
Το εργαστήριο θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί των ανωτέρω ειδικοτήτων των  Γυμνασίων και Λυκείων επιστημονικής ευθύνης των Σχολικών Συμβούλων: κ. Ιουλίας Κανδήλα, κ. Ευαγγελής Κοτρώτσιου, κ. Δημητρίου Ντρίζου και κ Πασχαλίνας Κόζυβα.
Για καθαρά τεχνικούς λόγους οι συμμετέχοντες - πέραν των καθηγητών που εμπλέκονται στο πρόγραμμα REGIO - θα είναι 20 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τον χρόνο υποβολής της αίτησης συμμετοχής και την ειδικότητά τους (θα πρέπει να υπάρχει συμμετοχή από όλες τις ειδικότητες).

Διαβάστε περισσότερα: Οργάνωση επιμορφωτικού εργαστηρίου - Δηλώσεις συμμετοχής εκπαιδευτικών ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04

Επιμορφωτικές Εκδηλώσεις 20 14 - 15 για την Ευρωπαϊκή δράση eTwinning Ηλεκτρονική Αδελφοποίηση τον μήνα Δεκέμβριο και Ιανουάριο στην Λάρισα , Βόλο και Τρίκαλα

etwinning

Το eTwinning (www.etwinningnet) είναι μια ευρωπαϊκή δράση του προγράμματος Eramsus+, στο πλαίσιο της οποίας σχολεία από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες συνεργάζονται, κάνοντας χρήση εργαλείων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), αποκομίζοντας παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη. Η δράση παροτρύνει τους μαθητές από τις χώρες της Ευρώπης να γνωριστούν, να έρθουν σε επαφή με ένα διαφορετικό πολιτιστικό περιβάλλον, να αναπτύξουν διαπολιτισμική συνείδηση, και παράλληλα να εξασκήσουν τις ικανότητες τους στις ΤΠΕ.

Διαβάστε περισσότερα: Επιμορφωτικές Εκδηλώσεις 20 14 - 15 για την Ευρωπαϊκή δράση eTwinning Ηλεκτρονική Αδελφοποίηση τον μήνα Δεκέμβριο και Ιανουάριο στην Λάρισα , Βόλο και Τρίκαλα

Οδηγίες Διδασκαλίας Μαθημάτων Γενικού Λυκείου Σχολικού Έτους 2016-2017

Από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, ανακοινώθηκαν οι οδηγίες για την διδασκαλία των μαθημάτων του Γενικού Λυκείου για το νέο σχολικό έτος 2016-2017. 

Για να ανοίξετε τις οδηγίες κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό:

Τροποποίηση στην εξεταστέα-διδακτέα ύλη των Λατινικών (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών)

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, τροποποιείται η εξεταστέα - διδακτέα ύλη του μαθήματος Λατινικά Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών για το σχολικό έτος 2015-2016 στο εξής σημείο:

Κειμ.43
Μετάφραση 
Συντακτικό κειμένων 43 και 46 (μόνο επιρρηματικές συμπερασματικές προτάσεις)

το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:

Κειμ.43
Μετάφραση
Συντακτικό κειμένου 43

Μπορείτε να κατεβάσετε την απόφαση από εδώ "Αποφαση τροποποίησης ύλης Λατινικών"

Οδηγίες για τον τρόπο αξιολόγησης μαθημάτων του Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2015-2016

Μετά από σχετική εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (πράξη 53/03-11-2015 του Δ.Σ.), ανακοινώθηκαν οι απο το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων οι παρακάτω οδηγίες σχετικά με τον τρόπο αξιολόγησης μαθημάτων του Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2015-2016 :

 

Οδηγίες και διδακτέα ύλη για τη διδασκαλία των μαθημάτων της Β' Λυκείου

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, εκδόθηκαν οδηγίες για τη διδασκαλία των μαθημάτων της Β' Λυκείου.

Οδηγίες και διδακτέα ύλη για τη διδασκαλία των μαθημάτων της Α' Λυκείου

Από το Υπουργείιο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκυμάτων εκδόθηκαν οι παρακάτω οδηγίες για τη διδασκαλία των μαθημάτων της Α' Λυκείου.

 

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

 

Sxoliko diktyo

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να έρθετε σε επικοινωνία με το προσωπικό του σχολείου:

 
  • Τηλέφωνα: 2431037837,2431033554

Ο καιρός στην πόλη μας

Βρίσκεστε εδώ: Home Καθηγητές