7ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Πάντα πρώτα η παιδεία

Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

robotics lab

Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Πρόγραμμα ER4STEM (Educational Robotics for STEM)

er4stem

Πιστοποίηση Ψηφιακής Ασφάλειας του Σχολείου μας

Συμμετοχή και 8η θέση στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής στην Ινδία

image7

Οργάνωση επιμορφωτικού εργαστηρίου - Δηλώσεις συμμετοχής εκπαιδευτικών ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04

anakoinosiΗ Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Τρικάλων σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04 του ν. Τρικάλων και με την ομότιμη καθηγήτρια Γλωσσολογίας του Α.Π.Θ κ. Άννα Αναστασιάδη ? Συμεωνίδη θα οργανώσει - στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius Regio - επιμορφωτικό εργαστήριο με θέμα: «Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ».

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 από τις 9.30 π.μ. έως τις 17.00 μ.μ. στην αίθουσα προβολών του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων (Κονδύλη τέρμα) .
Το εργαστήριο θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί των ανωτέρω ειδικοτήτων των  Γυμνασίων και Λυκείων επιστημονικής ευθύνης των Σχολικών Συμβούλων: κ. Ιουλίας Κανδήλα, κ. Ευαγγελής Κοτρώτσιου, κ. Δημητρίου Ντρίζου και κ Πασχαλίνας Κόζυβα.
Για καθαρά τεχνικούς λόγους οι συμμετέχοντες - πέραν των καθηγητών που εμπλέκονται στο πρόγραμμα REGIO - θα είναι 20 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τον χρόνο υποβολής της αίτησης συμμετοχής και την ειδικότητά τους (θα πρέπει να υπάρχει συμμετοχή από όλες τις ειδικότητες).

 

 

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

 

Sxoliko diktyo

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να έρθετε σε επικοινωνία με το προσωπικό του σχολείου:

 
  • Τηλέφωνα: 2431037837,2431033554

Ο καιρός στην πόλη μας

Βρίσκεστε εδώ: Home Καθηγητές Συνέδρια - Ημερίδες Οργάνωση επιμορφωτικού εργαστηρίου - Δηλώσεις συμμετοχής εκπαιδευτικών ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04