ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ Η’ ΔΙΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥΣ ΡΗΤΟΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές του 7ου Λυκείου Τρικάλων που πρώτευσαν στους τελικούς! 1ο Βραβείο στον Αυθόρμητο Λόγο στη μαθήτρια του σχολείου μας, Πολυτίμη Κότσιφα, 1ο Βραβείο στον Προσχεδιασμένο Λόγο στο μαθητή μας, Κατσιαμάνη Χρήστο, 1ο Βραβείο στους Διττούς λόγους στην ομάδα που συμμετείχε ο μαθητής μας Χρήστος Νταλιάνης!

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας που έφθασαν στους ημιτελικούς, τον Μητροτάσιο Γιάννη και τον Κόκκαλη Αλέξανδρο! Χίλια μπράβο στις μαθήτριές μας Λυμπέρη Έλενα και Γκούμπλια Φανή για τη συμμετοχή τους γιατί, πάνω απ’ όλα, μετράει η συμμετοχή και η εμπειρία που αποκομίζουμε! Μπράβο και στους χρονομέτρες του σχολείου μας που βοήθησαν στη διεξαγωγη των αγώνων, το Βασίλη Υφαντή και τη Νεφέλη Παγούρα! Φανούλα Γκούμπλια, χίλια ευχαριστώ για το φωτογραφικό υλικό και τα video!

Επίσης, συγχαρητήρια στους καθηγητές του 7ου Λυκείου κ. Ζυγούρη που προετοίμασε τα παιδιά και τα συνόδευσε στους αγώνες, καθώς και στην κ. Λυγούρα και κ. την κ. Τζιώρα που προετοίμασαν τα παιδιά.

Τέλος, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά όλων των σχολείων που διακρίθηκαν!

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην πούμε ένα μεγάλο “μπράβο” στο 1ο Λύκειο Τρικάλων για την άψογη διοργάνωση! Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που δώσατε στα παιδιά μας να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες!